SANERINGSARBETEN I STOCKHOLM

Sanering Stockholm

Betongborrargruppen är specialiserade inom sanering i Stockholm. Vi har utfört hundratals olika saneringsarbeten – allt från små enskilda fastigheter till expansiva anläggningar med flera byggnader.

I våra saneringsarbeten har vi noggrant utarbetade rutiner för sanering av asbest, PCB, kvicksilver och annat miljöfarligt avfall. Oavsett om du driver ett byggföretag, ett fastighetsbolag eller någon annan industriell anläggning så är sanering avgörande för en säker och effektiv anläggning och arbetsmiljö.

Betongborrargruppen har den tekniska expertisen, arbetskraften och utrustningen som krävs för att sanera alla typer och storlekar av anläggningar och avfall. Vi tillhandahåller saneringsarbeten i Stockholm city och i alla förorter från norr till söder. Vill du vara säker på att få en expert med stor erfarenhet inom sanering i Stockholm så kan du känna dig trygg med att anlita oss på Betongborrargruppen. Välkommen att kontakta oss!


HUVUDKONTOR STOCKHOLM
Veddestavägen 14
175 62 Järfälla
Tel: 010-122 13 00
Mobil: 073-625 31 70

Kontakta oss

Hej besökare.

Vi har bytt namn och logotyp och därmed också hemsida.
Klicka här eller på logon nedan för att komma till vår nya hemsida.

Önskar du fortsätta läsa på den här sidan kan du stänga ned detta fönster, tänk dock på att informationen på denna sida inte längre uppdateras.

Ha en fortsatt bra dag