SANERINGSARBETEN I ÖREBRO

Sanering Örebro

Att genom sanering förhindra att din fastighet blir en grogrund för miljöfarligt avfall kräver utbildning, erfarenhet och rätt utrustning. Med över 22 års erfarenhet inom sanering i Örebro kan vi tryggt påstå att vi har positionerat oss som en ledande aktör inom vår bransch.

Betongborrargruppen har den tekniska expertisen som krävs och använder de mest effektiva verktygen för att lösa alla saneringsarbeten i Örebro med omnejd. Medan många andra företag ofta utför ett bristfälligt saneringsarbete, så lägger vi största vikt vid att följa regelverken för sanering av asbest, bly, PCB, kvicksilver och andra miljöfarliga ämnen.

När du söker ett pålitligt företag för din nästa sanering i Örebro så är Betongborrargruppen ett självklart val. Inget jobb är för stort, för litet eller för långt bort för oss, vi täcker hela Örebro med omnejd. Välkommen att kontakta oss!


KONTOR ÖREBRO
Idrottsvägen 31A
702 32 Örebro
Tel: 019-25 18 00 / 0771-103 500
Mobil: 070-361 08 80

Kontakta oss

Hej besökare.

Vi har bytt namn och logotyp och därmed också hemsida.
Klicka här eller på logon nedan för att komma till vår nya hemsida.

Önskar du fortsätta läsa på den här sidan kan du stänga ned detta fönster, tänk dock på att informationen på denna sida inte längre uppdateras.

Ha en fortsatt bra dag