RIVNINGSARBETEN I UPPSALA

Rivning Uppsala

Betongborrargruppen har lång erfarenhet inom rivning i Uppsala och står alltid redo att ta sig an ditt nästa rivningsprojekt. Vi vänder oss till företag och privatpersoner, och säkerställer att rivningsarbetet blir korrekt utfört enligt gällande lag och säkerhetsföreskrifter – oavsett projektets storlek.

Att hitta ett pålitligt rivningsföretag som kan utföra ett rivningsarbete i Uppsala på ett professionellt sätt är inte alltid en självklarhet. Vi har varit verksamma sedan 1997 och har redan utfört hundratals olika rivningsarbeten i Uppsala, så vi kan tryggt påstå att vi vet vad vi pratar om.

Vår befintliga kundkrets i Uppsala består av bland annat byggentreprenörer och fastighetsföretag. Våra kunder har lärt känna oss som ett pålitligt och noggrant rivningsföretag som sköter hela processen från början till slut. Varmt välkommen att kontakta Betongborrargruppen när du letar efter en entreprenör inom rivning i Uppsala.
Har du frågor eller funderingar? Ring oss på 010-122 13 00.

Kontakta oss

Hej besökare.

Vi har bytt namn och logotyp och därmed också hemsida.
Klicka här eller på logon nedan för att komma till vår nya hemsida.

Önskar du fortsätta läsa på den här sidan kan du stänga ned detta fönster, tänk dock på att informationen på denna sida inte längre uppdateras.

Ha en fortsatt bra dag