Rivningsarbeten i Stockholm

Rivning Stockholm

Betongborrargruppen är specialister inom rivning i Stockholm. Vi tillhandahåller ett brett urval av olika rivningstjänster för stora som små kunder. Det finns många sätt att riva en byggnad på, därför spelar det en betydande roll vilket företag du anlitar för ditt rivningsprojekt.

Du kan känna dig trygg med att Betongborrargruppen har stor erfarenhet inom olika typer av rivningsarbeten i Stockholm. Vi vet hur vi ska gå tillväga oavsett rivningsarbetets omfattning. Våra experter inom rivning säkerställer att arbetet blir utfört med absolut bästa kvalitet och att det färdigställs inom utlovad tid. 

Alla våra rivningsarbeten görs enligt gällande lag och säkerhetsföreskrifter, och vi garanterar att hela processen utförs så enkelt och smidigt som möjligt för dig. Vi är verksamma över hela Stockholm, från norr till söder. Behöver du utföra en rivning i Stockholm så snabbt som möjligt? Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

HUVUDKONTOR STOCKHOLM
Veddestavägen 14
175 62 Järfälla
Tel: 010-122 13 00
Mobil: 073-625 31 70

Kontakta oss

Hej besökare.

Vi har bytt namn och logotyp och därmed också hemsida.
Klicka här eller på logon nedan för att komma till vår nya hemsida.

Önskar du fortsätta läsa på den här sidan kan du stänga ned detta fönster, tänk dock på att informationen på denna sida inte längre uppdateras.

Ha en fortsatt bra dag