RIVNINGSARBETEN I ÖREBRO

Rivning Örebro

Vi på Betongborrargruppen åtar oss uppdrag i Örebro med omnejd och har den expertis och utrustning du behöver för din rivning. Vi har investerat i en maskinpark med stor bredd för att kunna åta oss alla typer av rivningsarbeten.

På så vis kan du känna dig trygg med att vi hanterar just ditt projekt inom rivning i Örebro med på ett säkert sätt med rätt kompetens och rätt resurser. Betongborrargruppen tar vår gemensamma miljö och hälsa på största allvar och använder alla tillgängliga alternativ för att återvinna byggmaterial.

Vårt företag har redan utfört hundratals rivningsarbeten i Örebro som exempelvis höghus, industrianläggningar, gallerior, lägenheter, tunnlar, broar, flerfamiljshus och enfamiljshus. Vi ser fram emot att erbjuda våra tjänster till dig eller ditt företag. Om du söker en ledande aktör för att utföra en rivning i Örebro, så tveka inte att kontakta oss.


KONTOR ÖREBRO
Idrottsvägen 31A
702 32 Örebro
Tel: 019-25 18 00 / 0771-103 500
Mobil: 070-361 08 80

Kontakta oss

Hej besökare.

Vi har bytt namn och logotyp och därmed också hemsida.
Klicka här eller på logon nedan för att komma till vår nya hemsida.

Önskar du fortsätta läsa på den här sidan kan du stänga ned detta fönster, tänk dock på att informationen på denna sida inte längre uppdateras.

Ha en fortsatt bra dag