Om oss

Betongborrargruppen startade sin verksamhet 1997 och är idag specialiserade inom rivning, håltagning och sanering.

Idag har bolaget 210 anställda och ingår i affärsområdet Relita Riv & Håltagning som är en sammanslagning av bolagen Demolit AB, Relita Riv & Håltagning AB (gamla Guja AB i Örebro) och Betongborrargruppen AB.

Våra tjänsteområden är tungrivning, lättrivning, totalrivning, håltagning, vajersågning, golvslipning, spräckning av berg samt all slags sanering såsom asbest, PCB och olja.

I koncernen kan vi idag även erbjuda våra kunder hjälp med bla torrsugning, slamsugning, brandsanering, klottersanering, återställning av vattenskador mm.

Våra kunder
är främst byggföretag, men även en och annan privatperson. Vi arbetar med allt från stora entreprenader, till mindre uppdrag. De flesta av uppdragen utförs i Stockholm, Uppsala, Örebro, Västerås, Eskilstuna. Hela Mälardalen och mellan-Sverige är vår marknad.

Ägare
Bolaget ingår i den nordiska koncernen Recover Nordic Group. Det svenska moderbolaget heter Relita Industri och Skadeservice AB.

Kontakta oss

Hej besökare.

Vi har bytt namn och logotyp och därmed också hemsida.
Klicka här eller på logon nedan för att komma till vår nya hemsida.

Önskar du fortsätta läsa på den här sidan kan du stänga ned detta fönster, tänk dock på att informationen på denna sida inte längre uppdateras.

Ha en fortsatt bra dag